SkillsTown

07 september 2021
Vorig jaar is SkillsTown gelanceerd! In dit artikel lichten we het 'hoe en wat' nog eens kort toe.

SkillsTown is een online leerplatform met meer dan 1000 modules. Na de lancering in het najaar van 2020 was onze eigen e-learning omgeving in de lucht. Direct na de aftrap waren er al veel collega's die inlogden en op zoek gingen naar een cursus of module die zij graag wilden volgen. En toen kwam de tweede lockdown... Iedereen had het druk met het op afstand aansturen van de groep. SkillsTown ging noodgedwongen even in de pauze stand.

Gelukkig zijn we nu weer volop in bedrijf. Ook al aan het eind van het schooljaar 2020-2021 namen de bezoekjes aan de e-learning omgeving toe. De meeste deelnemers kiezen voor een interactieve e-learning module maar ook de essentials en de webinars worden relatief vaak bezocht.

De top 3 van meest gewaardeerde modules zijn op dit moment:
  1. Eigenaarschap
  2. Digibord bij kleuters deel 1
  3. Computational thinking in je klas
Om het zoeken te vergemakkelijken kun je als je linksboven op de start button klikt een directe zoekopdracht invullen. Wil je het wat breder houden dan kun je per werkvorm de filters aanpassen.

Inloggen
Ben je vergeten hoe je ook alweer moet inloggen? Geen probleem. Je hebt geen code of wachtwoord nodig want het inloggen is gekoppeld aan je email-account van Office 365. Ga naar www.prohlesacademie.nl en klik onderaan de pagina in de banner op "naar inloggen". Als je op dat moment ook ingelogd bent met je Office 365-account dan kom je vanzelf in de e-learning omgeving. Zo niet, dan kan je inloggen met de gegevens van je Office 365-account.

Vragen
Als je vragen hebt over deze online leeromgeving kan je contact opnemen met de Coördinator Interne Opleidingen: Jacqueline van den Oever. Zij is bereikbaar via de mail: jaqueline.vandenoever@prohles.nl.